Groepsreis: De hoogtepunten van Java en Bali – 19d

 

Groepsreis in 19 dagen voor maximaal 14 personen.

In deze groepsreis, waarbij u in een kleine groep van maximaal 14 personen reist, bezoekt u de hoogtepunten van Java en Bali. Onder de deskundige begeleiding van een Nederlandssprekende gids, die u van alle wetenswaardigheden op de hoogte brengt, trekt u door het mystieke Java en het godeneiland Bali. 

De reis begint in de immense metropool Jakarta waar u in een gezellig hotel midden in de stad verblijft. Na een korte stadstour volgt een rit naar het rustige en koele Bogor. In deze groene stad bezoekt u de schitterende Botanische Tuin. Dit uitgestrekte park telt een onvoorstelbare hoeveelheid planten, bomen en bloemen uit heel Indonesië. 

groep_02 groep_01

De weg van Bogor naar Bandung voert over de beroemde PuncakPas waar het landschap wordt bepaald door groene heuvels en uitgestrekte theeplantages. 

In de omgeving van Bandung bezoekt u de beroemde vulkaan Tangkuban Perahu. Aansluitend vertrekken we naar Ciater waar u van een heerlijk bad kunt genieten met water uit de vulkaan. In Bandung kunt u optioneel de leuke show van Pak Udjo bekijken waar kinderen u, met heel veel plezier, het beste op gebied van dans en muziek uit de regio laten horen en zien.

Van Bandung gaat de reis verder naar het typisch Javaanse kustplaatsje Pangandaran. Onderweg brengt u nog een bezoek aan Naga Village waar u, in het decor van een schitterend dal bezaaid met sawa’s, kunt zien hoe het leven in een Javaans dorp er vroeger uit heeft gezien. Tevens bezoeken we de prachtige Cangkuang Tempel dat in een mystiek meer ligt. In Pangandaran heeft u de dag ter vrije besteding waarbij de mogelijkheid er is om de leuke tour naar Green Canyon te doen; een van de mooiste stukjes natuur van Java!

Uw trip naar het Dieng Plateau, waar u overnacht in een stijlvol koloniaal hotel in Wonosobo, voert langs adembenemend mooi groene hellingen. Het plateau herbergt zeer oude tempels, heeft rustieke meertjes en een mystieke sfeer.

Uw bezoek aan de magnifieke Borobudur zal veel indruk maken. Het grootste Boeddhistische bouwwerk ter wereld is een architectonisch hoogtepunt! 

In het gezellige Yogyakarta bezoekt u het Paleis van de Sultan, het Waterpaleis en ziet u hoe batik en zilverwerk wordt gemaakt. Naast flaneren door de gezellige winkelstraat Jalan Malioboro kunt u, optioneel, een dansvoorstelling bezoeken van het liefdesverhaal Ramayana. 

Op weg naar Malang, met haar brede groene lanen, bezoeken we de mooie Cobanrondowaterval. Vanuit Malang kunt u, facultatief, de zon op de fameuze Bromo vulkaan op zien komen. Een indrukwekkende gebeurtenis waar u zich op een andere planeet waant…..

Voor de overtocht naar Bali verblijft in het mooi gelegen Kalibaru. Op Bali verblijft u Lovina dat, naast een gezellig klein centrum, rustige stranden kent. Hier kunt u bijvoorbeeld dolfijnen spotten in de vroege ochtend. 

Op weg naar Sanur, de laatste plaats waar u zult verblijven op Bali, bezoekt u een zeer heilige tempel in het Bratanmeer. In Sanur verblijft u in een hotel aan de mooie boulevard van deze gezellige kustplaats. U kunt hier in alle rust alle indrukken die u heeft opgedaan tijdens de reis nog eens de revue laten passeren. Wij brengen u terug naar het vliegveld voor uw vlucht naar Amsterdam. 


groep_map
dag 1 Amsterdam
dag 2 Jakarta
dag 3 Jakarta-Bogor-Bandung
dag 4 Bandung
dag 5 Bandung-Pangandaran
dag 6 Pangandaran
dag 7 Pangandaran-Wonosobo
dag 8 Wonosobo-Dieng Plateau-Yogyakarta
dag 9 Yogyakarta
dag 10 Yogyakarta-Malang
dag 11 Malang
dag 12 Malang-Kalibaru
dag 13 Kalibaru-Lovina
dag 14 Lovina
dag 15 Lovina-Sanur
dag 16 Sanur
dag 17 Sanur
dag 18 Sanur-Denpasar
dag 19 Amsterdam

Jakarta: Santika Hotel
Bandung: Sukajadi Hotel
Pangandaran: Nyiur Indah
Wonosobo: Kresna Hotel
Yogyakarta: Duta Garden Hotel
Malang: Santika Malang
Kalibaru: Kalibaru Cottages
Lovina: Adirama Beach Hotel
Sanur: Puri Mesari

Prijs vanaf € 795,- per persoon.

(exclusief intercontinentale vlucht)

Vertrek: elke eerste maandag van de maand, doorgang bij minimum deelname van 8 personen


Wenst u een offerte met uitgebreide dag-tot-dag omschrijving van deze rondreis?
Vult u dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte Eilandencombinatie

Kies een Eilandencombinatie

Wilt u langer op reis dan genoemde reisduur?
 Ja Nee Misschien

Indien langer, hoeveel dagen wilt u totaal op reis

Op welk eiland wilt u de rest van de reis verblijven?

Wat zijn uw interesses voor de rest van de reis?
 Cultuur Natuur Avontuur (trekkings/snorkelen) Strand Culinair Nog een rondreis

Overig

Hoteltype

Budget indicatie per persoon

Voorkeur luchtvaartmaatschappij

Voorkeur voor stad aankomst/vertrek

Aantal volwassenen

Aantal kinderen

Datum

Gewenste datum van vertrek

Gewenste datum van terugkomst

Flexibiliteit in datum van vertrek

Flexibiliteit in datum van terugkomst

Persoonsgegevens

Aanhef
 Dhr. Mevr. Familie

Uw naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Aanvullende opmerkingen