WAQ Adventure

Terug naar OVER WAQ     Terug naar LAATSTE NIEUWS

WAQ Adventure is gespecialiseerd in actieve en avontuurlijke vakanties. Zo kunnen wij voor u overnachtingen in de jungle, trektochten door geïsoleerd gebied, beklimming van vulkanen en het verkennen van onbewoonde eilanden verzorgen.

Door onze jarenlange ervaring met avontuurlijke reizen kunt u verzekerd zijn van een unieke reiservaring, waarbij respect voor natuur, bevolking en veiligheid voorop staan. Als u meer specifieke interesses heeft kunnen we thematische reizen samenstellen. Zo kennen wij de beste gebieden om bijzondere vogels te bekijken, weten waar bijzondere dieren nog in hun natuurlijke omgeving te vinden zijn en brengen u naar de meest geïsoleerde volkeren van Azië. Uiteraard kunt u uw avontuurlijke vakantie combineren met ontspanning, strand en cultuur.

Graag informeren wij u over de onbegrensde mogelijkheden om van uw vakantie een ontdekkingsreis te maken.

WAQ Foundation

Terug naar OVER WAQ     Terug naar LAATSTE NIEUWS

Iets terugdoen.

Van iedere reissom gaat er een gedeelte naar onze projecten in de landen waar onze reizen heenvoeren.

Zo hebben we op Java een schooltje, met dagverblijf, gebouwd voor weeskinderen en kinderen met één ouder.
Ook voorzien we deze kinderen van schoolboeken. Daarnaast helpen we een blindenschool op Java. Ons volgende doel is het bouwen van een toiletgroep voor een bergdorp in Laos.

Wij voelen het als een vanzelfsprekendheid dat we de mensen uit de landen waar we doorheen reizen helpen om de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

Nieuwe site en nieuw logo

Terug naar OVER WAQ     Terug naar LAATSTE NIEUWS

Welkom op de nieuwe site van Waq-Travel. Door onze jarenlange ervaring met reizen in zuidoost Azië weten we, naast de bekende hoogtepunten, u ook naar de bijzondere onondekte plekjes te brengen. Maatwerk is ons specialisme. Wij geven u een persoonlijke invulling van uw reiswensen.

Ook wij gaan met de tijd mee. Wij hebben onze communicatie en onze huisstijl onder de loupe genomen en hebben deze een modernere uitstraling gegeven. Wij hopen dat de nieuwe site en onze nieuwe huisstijl bij u in de smaak valt.

Met vriendelijke groet, Waq-Travel team.

WAQ Diving

Terug naar OVER WAQ     Terug naar LAATSTE NIEUWS

Diving600

 

De oceanen en zeeën in Azië behoren tot de meest visrijke ter wereld. Ieder gebied heeft zo haar eigen bijzonderheden. Van de indrukwekkende reuzen van de oceanen zoals haaien, roggen, maanvissen en schildpadden tot kleine rifvissen en micro-
organismen; alles is te zien in deze wateren.

Stromingsduiken, wrakduiken, nachtduiken en muckdiving; de mogelijkheden zijn onbeperkt. Voor zowel de beginner als de gevorderde duiker is er altijd iets te ontdekken!

Dagtochten en arrangementen:
Voor de duiker die graag fundives wil maken hebben we door heel Azië een scala aan locaties voor prachtige duiktochten.
Voor de beginner zijn er volledige arrangementen waarbij we in drie dagen u de basisbeginselen van het duiken bij kunnen brengen. Voor gevorderde duikers die hun kennis uit willen breiden zijn er vele mogelijkheden tot het halen van brevetten. Bij al onze duikarrangementen staan veiligheid en respect voor het milieu voorop!

Bijzondere accommodaties:
Naast de mooie onderwaterwereld biedt WAQ Diving u ook een enorm scala aan mogelijkheden te overnachten bij de duiklocaties. Van een authentiek hutje op het strand tot luxueuze villa’s die op het water zijn gebouwd; voor ieder wat wils.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een duiktrip