Over WAQ

allwaq2

Beleef, ervaar en ontdek de bijzondere reizen van WAQ Travel!

Aan de hand van deze site willen we u graag kennis laten maken met de bijzondere reizen van WAQ Travel. We zijn in staat om door maatwerk uw vakantie volledig aan te laten sluiten op uw wensen en verwachtingen. Door onze jarenlange ervaring met reizen in zuidoost Azië weten we, naast de bekende hoogtepunten, u ook naar de bijzondere onontdekte plekjes te brengen.
Naast de vertrouwde individuele reizen bieden we ook de mogelijkheid om deel te nemen aan groepsreizen waarbij individuele vrijheden voorop staan binnen de kleine groep van maximaal 14 personen.

In de afgelopen periode heeft ons team van reisadviseurs veel nieuwe ervaringen opgedaan die terug zijn te vinden op deze website.

Waarom op reis met WAQ Travel?

Persoonlijk advies
Bij WAQ Travel wordt u geholpen door een specialist die u alles kan vertellen over uw bestemming. Uw reisadviseur staat u bij met raad en daad, voor, tijdens en na uw reis. Indien u dit wenst bezoeken wij u zelfs thuis om al uw vragen te beantwoorden en op het moment dat u dat schikt. Nieuw is de mogelijkheid om op het door u gewenst moment een adviesgesprek te voeren met een van onze adviseurs  via de webcam; 7 dagen in de week en ook ’s avonds.

Echt maatwerk, speciaal voor u
Door het maatwerk dat wij leveren zal de invulling van uw vakantie volledig aansluiten bij uw wensen.

Geen onaangename verrassingen
Met een reis van WAQ Travel zal u tijdens uw reis niet onverwacht voor extra uitgaven komen te staan. Wij zullen voor vertrek met u doornemen welke zaken in de reissom opgenomen dienen te worden en wat u lokaal a la minute wil beslissen.

Echte passie
Passie voor andere landen, culturen en volkeren zijn onze drijfveer. Wij zien onze bestemmingen dan ook niet alleen als reisdoel. We zijn begaan met de ontwikkeling van de landen waarheen wij reizen. Zo ondersteunen wij lokale projecten en stimuleren “fair trade” voor al onze partners. Wij tonen oprecht respect voor milieu, natuur en lokale bevolking.

Reisleiding met lokale kennis
Wij werken alleen met lokale gidsen, chauffeurs en reisbegeleiders die u als geen ander informatie kunnen geven over hun eigen land, volk, eetgewoonten, natuur, enz. Hierdoor krijgt u de beste voorlichting uit de eerste hand en hiermee steunen we de lokale gemeenschap.

Het beste advies voor de actieve en avontuurlijk ingestelde reiziger
Voor de actieve reiziger hebben wij ervaringsdeskundigen die u alles kunnen vertellen over de sportieve of avontuurlijke invulling van uw vakantie. Zo hebben wij experts op het gebied van duiken, jungletrekkings , fietstochten, overnachten bij inheemse volken, etc.

Waar voor uw geld
Door onze “no-nonse” manier van werken biedt WAQ Travel u een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

De bestemmingen van WAQ Travel zijn:

Indonesië, de parel van Azië
– Typisch tropisch Thailand
– Laos, onontdekt Azië
– Indrukwekkend Cambodja
Vietnam, de rijzende draak
– Mystiek en avontuurlijk Myanmar
– Kleurrijk en ongekend divers India
Sri Lanka, het groene paradijs
– Geheimzinnig en puur Bhutan
– Diving WAQ duikvakanties & Avontuurlijke reizen

 

Advenure

Diving600

DSC_2550